abdahorn 0 #1 Публикувано 20 Август, 2017 Здравейте , От известно време насам реших да си взема honda civic 2.2 дизел 2006-2008 (преди фейслифт) г., но това , което не ми харесва в тях, е предната бяла/прозрачна пластмасова решетка между двата фара. Много повече ми харесва черната ( мисля че е от type s и type r ) искам да попитам дали може от някъде да се купи ( ако да от къде) и да се сложи черната решетка на обикновения civic ? Съвместима ли е ?Много бих се радвал , ако може да ми помогнете , защото в бг сайтове никъде не намерих , а и не знам какво точно да търся. Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xaxo 87 #2 Отговорено 20 Август, 2017 (Редактирано) Съвместима е, без проблеми. А от къде да се купи, от където решиш - автоморги, ebay (търси я като civic 8 front girlle), cox motor-a и изобщо от където ти душа иска. Редактирано 20 Август, 2017 от xaxo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
abdahorn 0 #3 Отговорено 20 Август, 2017 Благодаря , видях че този сайт иска * Car Registration Number /VIN , за да можеш да си поръчаш решетката .. ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #4 Отговорено 24 Август, 2017 За да избегнат евентуални проблеми с несъвместимост и излишна занимавка. Така е по-добре и за теб и за тях. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове