Preludisimo 1 #1 Публикувано 8 Април, 2007 Скърцат ми спирачките на задните колела.смених ги скоро и се чудя данеби новите челиюсти да са от по кофти материал.Много кофти като намаляш сякаш спира влак.А колата е Д15Б2А щях да забравя Христос бъзкресе на всички във форума живи здрави и колите да вървят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #2 Отговорено 8 Април, 2007 И аз имах същия проблем ,но като покарах 2-3 дена и те си се "нагласиха" и вече си е о.к. ,дано и при теб да се размине така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobo21 0 #3 Отговорено 8 Април, 2007 На мен пък до сега два пъти са ми съкрцали, единия път доста след смяната проскърцаха. И 2та пъти се оказа, че скапаните накладки са винови.Просто ги сменям с по-меки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest micro #4 Отговорено 9 Април, 2007 Има вероятност да е попаднало камъче което е залепнало за феродотоДокато не се изтърка или падне само скърцат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Preludisimo 1 #5 Отговорено 9 Април, 2007 Има голяма вероятност ходех из едни черни путища и може да е влязло нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bat_gogo 1 #6 Отговорено 10 Април, 2007 много често скърцат заради кофти накладки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
denis 5 #7 Отговорено 10 Април, 2007 И моите така скърцат и си мисля, че е от твурди накладки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Preludisimo 1 #8 Отговорено 12 Април, 2007 ОК значи кофти наклатки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest batkosio #9 Отговорено 13 Април, 2007 Колега, попълни в профила откъде си! И какви са тея черни пътища, бе упойка, Хонда е само за асфалт! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #10 Отговорено 13 Април, 2007 Кофти накладки момчета... Просто или материала е по-твърд или се задържа прах който няма откаде да падне и звука е ужасяващ. На места се намират тук там накладки с прорези само с тях сам нямал такива проблеми, но... те са рядкост Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vtec #11 Отговорено 13 Април, 2007 Колегата JAMO е прав.кофти материал.когато са твърди е логично да скърцат.освен това ако са меки и хубави и карате по спортно и съответно спирате по спортно прегрчват и от високата температура пак се втвърдяват! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondю 41 #12 Отговорено 13 Април, 2007 (Редактирано) Ако още не са се напаснали, спирай два дни само с ръчна и новите накладки ще се изтъркат по профила на барабана.Проблема идва оттам че триещата повърхностна барабана с годините се износва неравномерно и новите накладки не могат да прилепнат плътно в началото след смяната. Като ги изтъркаш малко се напасват.И колега гледай само да не ги опечеш от претоварване. Редактирано 13 Април, 2007 от hondю Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Preludisimo 1 #13 Отговорено 13 Април, 2007 batkosio кво се праиш на луд нали беше с мене.Да не забравиш довечера 10.00 ропотамо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове