Jump to content
Preludisimo

Скърцащи спирачки

Recommended Posts

Скърцат ми спирачките на задните колела.смених ги скоро и се чудя данеби новите челиюсти да са от по кофти материал.Много кофти като намаляш сякаш спира влак.А колата е Д15Б2А щях да забравя Христос бъзкресе на всички във форума живи здрави и колите да вървят

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз имах същия проблем ,но като покарах 2-3 дена и те си се "нагласиха" и вече си е о.к. :) ,дано и при теб да се размине така :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен пък до сега два пъти са ми съкрцали, единия път доста след смяната проскърцаха. И 2та пъти се оказа, че скапаните накладки са винови.Просто ги сменям с по-меки.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest micro

Има вероятност да е попаднало камъче което е залепнало за феродотоДокато не се изтърка или падне само скърцат

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има голяма вероятност ходех из едни черни путища и може да е влязло нещо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

много често скърцат заради кофти накладки

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И моите така скърцат и си мисля, че е от твурди накладки

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest batkosio

Колега, попълни в профила откъде си! И какви са тея черни пътища, бе упойка, Хонда е само за асфалт!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кофти накладки момчета... Просто или материала е по-твърд или се задържа прах който няма откаде да падне и звука е ужасяващ. На места се намират тук там накладки с прорези само с тях сам нямал такива проблеми, но... те са рядкост :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vtec

Колегата JAMO е прав.кофти материал.когато са твърди е логично да скърцат.освен това ако са меки и хубави и карате по спортно и съответно спирате по спортно прегрчват и от високата температура пак се втвърдяват!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако още не са се напаснали, спирай два дни само с ръчна и новите накладки ще се изтъркат по профила на барабана.Проблема идва оттам че триещата повърхностна барабана с годините се износва неравномерно и новите накладки не могат да прилепнат плътно в началото след смяната. Като ги изтъркаш малко се напасват.И колега гледай само да не ги опечеш от претоварване.

Редактирано от hondю

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

batkosio кво се праиш на луд нали беше с мене.Да не забравиш довечера 10.00 ропотамо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...