kalin.zlatarov 0 #1 Публикувано 17 Август, 2017 Здравейте колеги. Както заглавието на темата описва - спря да ми работи подсветката на радиото, след като разкачих CD Changer-а за да изкарам заседнали дискове (CD Changer-а ми се развали изцяло и затова се наложи да се правят тези гимнастики. Абсолютно всичко си работи нормално - дисплея, радиото и т.н. Пробвах да задържа CD/AUX бутона (уж той можел да спира/включва тази подсветка), но пак не тръгва. Въпроса ми е може ли по някакъв начин да се смени тази подсветка, или трябва да се сменя цялата платка, както пише в повечето американски форуми? Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ВесКо 139 #2 Отговорено 18 Август, 2017 (Редактирано) С нави ли е или без? Година на производство на Акорда? Кой дисплей е останал без подсветка? Почти сигурно е, че нещо е объркано при демонтажа и монтажа на радиото. Редактирано 18 Август, 2017 от ВесКо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Георги_х 0 #3 Отговорено 25 Септември, 2018 При мен го има същия проблем. Акорда е 2004г. свалих платката презапоих каквото видях, чукат я така леко какво ли не и не се оправя пак не светва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #4 Отговорено 26 Септември, 2018 Не си спомням дали това гасеше целия екран или само подсветката, но задръж AUX бутона за десетина секунди и виж дали ще се оправи. Направено е да можеш да изключиш подсветката ако искаш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове