brokofil 18 #1 Публикувано 12 Август, 2017 Здравейте,колеги.От известно време имам някакъв резонанс и вибрации в купето само на 4та и 5та скорост от 1300 до 1500 оборота,след това всичко утихва моментално. Става въпрос за дизеловата 7ца. На някой да му се е случвало или да има идея от какво може да е?П.П Сменил съм крайното гърне за сега,проблема остана. Не е нещо страшно,но е дразнещо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2246 #2 Отговорено 12 Август, 2017 Най-вероятно тампон на двигател,тъй като нито 4-та ,нито 5-та скорост се ползва с 1300-1500 об/мин. Не можеш да ползваш двигателя там където има ниска мощност и нисък въртящ момент и да очакваш от него да прави чудеса. Вибрацията е един вид знак да минеш на по-ниска предавка и по-високи обороти. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
brokofil 18 #3 Отговорено 12 Август, 2017 Аз това го разбирам,но преди ги нямаше тези вибрации. Даже с 1100 оборота няма вибрации и шум. Появява се от 1300 и на 1500 изчезват. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове