Jump to content
TYPE-S

Барум Бравурис

Recommended Posts

Колеги какво ви е мнението ако имате наблюдения за тази гуми мисля да се преобуя с 4 нови такива, имат супер шарка и цената е добра.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги какво ви е мнението ако имате наблюдения за тази гуми мисля да се преобуя с 4 нови такива, имат супер шарка и цената е добра.

http://www.autoreview.ru/archive/2007/05/tyres/Разбира се имай предвид че това са тестове с размер 205/55 R16 ... и са сравнявани с топ-модели ... пък огледай на какви цени какво има, понякога по-скъпото е по-евтиноето още едно ревю на R14 евтини гумиhttp://www.autoreview.ru/archive/2007/06/rus_tyres/ Редактирано от Restless

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

неги препоръчвам вземи си нещо по скъпо ....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами просто след 2-3 месеца максимум ще ти се наложи да си купуваш пак нови и ти го казвам от позицията на човек който разбира от гуми щото имам гумаджийница от доста време и знам за какво си говорим

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз не съм доволен не са добри за вода и возят доста шумно и твърдо

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

бе та са чешки гуми ...те само бира могат да правят ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много хубави меки гуми за един сезон,на топло малко прегряват,слаби бордове..много често се срещат върху БМВ-та.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз се метнах в yokohama PARADA Публикувано изображение много добра гума ;) 138лв. бройка но си заслужава

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TYPE-S

Аз ви говоря за евтина и прилична гума вие почнахте да говорите за некви ебати цифрите на мен си ми харесват возят доста добре меко все пак не са нископрофилни и ще имате да вземате ама на мокро са си доста прилични.Едно приятелче си купи преди вече две години нова Шкода Октавия 1.8Т и беше заводски с такива гуми само че 205/55/R16 и още си ги търкаля...

Редактирано от TYPE-S

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...