TYPE-S 1 #1 Публикувано 7 Април, 2007 Колеги какво ви е мнението ако имате наблюдения за тази гуми мисля да се преобуя с 4 нови такива, имат супер шарка и цената е добра. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #2 Отговорено 7 Април, 2007 (Редактирано) Колеги какво ви е мнението ако имате наблюдения за тази гуми мисля да се преобуя с 4 нови такива, имат супер шарка и цената е добра. http://www.autoreview.ru/archive/2007/05/tyres/Разбира се имай предвид че това са тестове с размер 205/55 R16 ... и са сравнявани с топ-модели ... пък огледай на какви цени какво има, понякога по-скъпото е по-евтиноето още едно ревю на R14 евтини гумиhttp://www.autoreview.ru/archive/2007/06/rus_tyres/ Редактирано 7 Април, 2007 от Restless Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
edikoisi 165 #3 Отговорено 7 Април, 2007 неги препоръчвам вземи си нещо по скъпо .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
morskija 0 #4 Отговорено 7 Април, 2007 ами просто след 2-3 месеца максимум ще ти се наложи да си купуваш пак нови и ти го казвам от позицията на човек който разбира от гуми щото имам гумаджийница от доста време и знам за какво си говорим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimy 24 #5 Отговорено 7 Април, 2007 аз не съм доволен не са добри за вода и возят доста шумно и твърдо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
edikoisi 165 #6 Отговорено 7 Април, 2007 бе та са чешки гуми ...те само бира могат да правят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #7 Отговорено 8 Април, 2007 Много хубави меки гуми за един сезон,на топло малко прегряват,слаби бордове..много често се срещат върху БМВ-та. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kick 46 #8 Отговорено 8 Април, 2007 аз се метнах в yokohama PARADA много добра гума 138лв. бройка но си заслужава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TRERAME 0 #9 Отговорено 8 Април, 2007 pirelli P5000 Drago по си заслужават Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TYPE-S #10 Отговорено 9 Април, 2007 (Редактирано) Аз ви говоря за евтина и прилична гума вие почнахте да говорите за некви ебати цифрите на мен си ми харесват возят доста добре меко все пак не са нископрофилни и ще имате да вземате ама на мокро са си доста прилични.Едно приятелче си купи преди вече две години нова Шкода Октавия 1.8Т и беше заводски с такива гуми само че 205/55/R16 и още си ги търкаля... Редактирано 9 Април, 2007 от TYPE-S Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове