ivo_shogun 4 #1 Публикувано 30 Юли, 2017 (Редактирано) Здравейте колеги, от два месеца си имам и црв 2005 освен сивика, но имам въпроси с непознатата все още за мен джипка. Относно навигацията има диск но не го чете. Не че ми трябва но поне да мога да влизам в настройките на аудиото поне. Та въпроса ми е дали диска е дал фира или лещата не чете и трябва почистване и как? И другото проблемче с неработещото дясно ел.стъкло. Свалих кората при първа възможност но нямах и инструменти и време да разучавам какво точно не работи а само да видя дали случайно не е окачена буксата. Оказа се че не е отваряна досега. Къде да търся причините и евентуално как да ги разбера? Малко дълго стана изповядването ама... Ще съм благодарен за всички съвети на отзовалите се! Редактирано 30 Юли, 2017 от ivo_shogun Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmiata29 181 #2 Отговорено 31 Юли, 2017 Здравей, навигацията като уред се оказа напълно непотребен. При мен случката беше същата - изхвърлих я. От някаква кола от морга си взех чекмедже за дупка тип "двоен дин" и едно радио (обикновено) и като ползваш само оригиналните метални шини, нещата придобиват заводски изглед и добро настроение. За стъклото, понеже на мен ми се случи, виж дали случайно не си натиснал копчето за заключване на прозорците на шофьорската врата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове