go6i11 6 #1 Публикувано 6 Април, 2007 http://www.vbox7.com/play:23fd2fd1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blackw 0 #2 Отговорено 6 Април, 2007 егати кича... някой се е опитал да го докара като голф да изглежда май Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ReSPecT 121 #3 Отговорено 6 Април, 2007 Незнам за другото ама вътре няма равна... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #4 Отговорено 6 Април, 2007 егати кича... някой се е опитал да го докара като голф да изглежда майКич или не,колата ме кефи яко...изглежда като подготвяна за състезание(откъм надписи и венили),но недовършена.....Не видях голфаджийски елементи........ако греша поправи ме... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #5 Отговорено 6 Април, 2007 супер си е колицата правена е с много мерак. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #6 Отговорено 6 Април, 2007 Ами щом си тарси собственика, аз ще се прежала и ще я взема...колата наистина радва окото и то МНОГО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #7 Отговорено 6 Април, 2007 Абе аз или съм пил много или се изказах вече за тази колица? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Десислав Иванов 8 #8 Отговорено 6 Април, 2007 И аз съм пил..но мисля, че някъде другаде я имаше Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #9 Отговорено 7 Април, 2007 .....много дбър тунинг лепенките са в повече,но всеки би искал Хондата му да изглежда така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DrOxBoLi 0 #10 Отговорено 9 Април, 2007 Така изглеждаща с ТОЗИ двигател ммм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове