to-shiba 3 #1 Публикувано 14 Юли, 2017 Здравейте Имам малък проблем и се надявам някои да се е сблъсквал с него и да го е решил. Реших да си направя компютърна диагностика на Honda Civic 1997 6 gen 75hp, но където и да ходих не можаха да ми направят, та реших само да се поровя в интернет и намерих разни сайтове клипове и реших сам да си я направя. Проблемът беше че не открих никъде букса да вържа самият уред за диагностика. Прегледах почти на всякъде под волана свалих самата кора, в краката при пътническото място, гледах и при двигателя някъде няма ама нищо. Най-лошото беше че последният форум който четох пишеше че тези хонди нямали. Наистина се надявам да не е така. Ако някой знае къде е моля да помогне ще съм му благодарен. Може да пратите и снимки ако го намерите. Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #2 Отговорено 14 Юли, 2017 Имат , как да нямат. Има 3 пинова и 2 пинова една до друга са. Ако е Японска са точно където се намира компютъра в краката на пасажера в дясно , вкарани в едно зелено чохълче . Или 5 пинова но съм виждал само на Акорд 5 пиновата. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
to-shiba 3 #3 Отговорено 14 Юли, 2017 Благодарско намерих ги. Но пък сега от нещата който гледах в нета не мога да определя какъв скенер ще ми трябва OBDI или OBDII трудно мога да преценя по буксата. Как мога да проверя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #4 Отговорено 14 Юли, 2017 Скенерите са си скенери. Не са като компютрите при Хонда , ОБД 0 , 1 и 2. Само ще ти трябва преходник ОБД женско към 3 пина. Каква е идеята за тази диагностика? Мислиш че ще откриеш нещо? Съмнява ме. Можеш самодиагностика да пуснеш с 2 пиновата букса , и ако има грешка ще ти я изпише с мигания. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #5 Отговорено 15 Юли, 2017 Ако има въпреки грешка ще да е светвал и чека. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
to-shiba 3 #6 Отговорено 16 Юли, 2017 Има малко проблеми с мощността, преди няколко дни ми отказа шибидаха след това и десният прозорец не работи както и централното на дясната врата и за това ми се искаше да видя какво ще покаже диагностиката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #7 Отговорено 16 Юли, 2017 Нито шибедах , нито десен прозорец, нито централно можеш да видиш на тая кола. Единствено ECU ( компютър ) , ABS , SRS и Имобилайзер. За мощност , тея дни е доста горещо и когато влиза горещ въздух , нормално колата да не върви. Сутрин са най бягащи. А и за мощност ти трябва някой , който знае кое какви стойности трябва да показва на живи данни от ECU-то, примерно. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове