AMD 347 #41 Отговорено 11 Септември, 2017 Заместител за тази на главата елринг-40 -50 лв макс на всмукателя каквато намериш,на капака на клапаните ако е здрава може и без на изпускателя няма смисъл ,метална е 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jess 27 #42 Отговорено 12 Септември, 2017 Преди малко взех цени на частите от Бултрако София и да си призная съм приятно изненадан. В крайна сметка мисля само гранитурата на капака на клапаните и гарнитурата на изпускателния колектор да взема заместващи - ELRING. И да се скапят по-рано, те най-лесно се сменят. Всички други ще взема OEM. По този начин общата цена е 211 лв. Възнамерявам да сменя и O-пръстена на дистрибутора, както и семеринга на разпределителния вал. Правилно ли е? Останалото по главата не смятам да сменям, освен ако не е наложително. Това ще се разбере след свалянето й. Остава да намеря и кой да я направи... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zaXer. 37 #43 Отговорено 13 Септември, 2017 (Редактирано) Следя темата... имам същите проблеми, карам д15з6 миниме с у8 глава, вал и т.н... След малко зор каране почва да изхвърля антифриза в разширителния съд, но не си го прибира... продължава да хвърля и в един момент радиатора изсъхва и почва да грее колата, а разширителния съд прелива.. А отностно частите, мога да помогна с ОЕМ цени за части и всичко друго, понеже работя в тази сфера. Но на ЛС. Редактирано 13 Септември, 2017 от zaXer. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jess 27 #44 Отговорено 14 Септември, 2017 Колега zaXer, aко искаш да съберем частите за двете коли, да дойда във Варна един уикенд и да ги мятаме заедно. Ще разпечатам ръководството, ще си помагаме взаимно... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zaXer. 37 #45 Отговорено 14 Септември, 2017 Може-.. но, глава няма да свалям-... евентуално може термостат, водна помпа, и т.н. да сменя. ама главата няма да я свалям... сега съм в тестов период с нова капачка и се надявам да е оправила проблема. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове