Peravrexi 0 #1 Публикувано 6 Юли, 2017 (Редактирано) Инсталирах дневни светлини с модул. Обаче има син кабел за ACC. Къде да го свържа в двигателния отсек? За да се включват и изключват когато дам на контакт. Благодаря предварително.... Редактирано 6 Юли, 2017 от atoma Заглавията на темите е крайно желателно да са обяснителни, изчерпателни и в съответния раздел. Теми от вида "Вижте..." (или по-лошото "Vijte") ще бъдат директно модерирани! Примери за лоши заглавия са: "Помогнете ми", &qu Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2245 #2 Отговорено 7 Юли, 2017 Аксесоарите са в купето...ще трябва да го вкараш вътре.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ruil4o 54 #3 Отговорено 7 Юли, 2017 При мен (на Сивика) имам + след контакт на динамото. Черен кабел някакъв беше. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
RKolev 1 #4 Отговорено 8 Юли, 2017 Здравейте! Инсталирах дневни светлини на ЦР-В 2 и ги свързах, към захранването на чистачките. Работят перфектно. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове