revenue 32 #1 Публикувано 4 Юли, 2017 Здравейте, Преди време имах инцидент и като цяло ксеноновите ми фарове са за смяна. От Cox Motor Parts излизат 1000лв с доставка, но се чудех дали мога да сложа обикновените фабрични халогени. Просто варианта е по-евтин и се чудя дали може да стане лесно. Споделете има ли смисъл или направо да поръчвам ксеноновите. Ако някой има идея колко струват фаровете в Бултрако да сподели. Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CivFan 3 #2 Отговорено 26 Юли, 2017 Мислех, че фабричните са ксенон. Според мен провери в Olx и моргите. 1000 лева са много за фарове. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
revenue 32 #3 Отговорено 28 Юли, 2017 Ксенон са фабрично за това ниво на оборудване. Има и халогенови фарове. По моргите и в OLX не намерих нищо читаво доста време. Един даже продаваше ксенон фарове със счупени крепежни елементи за цената, която цитирах. Може и да е скъпо, но в България ми искаха над 2 хиляди за същите фарове. Явно сме богата държава, щом ми излиза 2 пъти по-евтино да поръчам от дилър в UK. Но все пак там се прави колата. Иначе фаровете вече ги смених с нови. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове