xfls 22 #1 Публикувано 4 Юли, 2017 Здравейте, около половин година след смяната на външно ляво каре, новото вече е по-зле от оригиналното ми старо. Марката на новото "японско" е Kavo. Не знам дали аз попадам на дефектни, но изхвърлих и ново вътрешно каре за няколко месеца. Отново "японско", но марка беше Yoshida. Някой има ли положинтелни наблюдения върху конкретна марка карета? Чудя се дали няма да е по-добре да рискувам с каре втора употреба.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #2 Отговорено 4 Юли, 2017 Пробвай да намериш марка GLO, италиански с 1,5год.гаранция след монтаж в сервиз. Имам 80000км.с такова външно и е ок., само маншона се сдаде без време, но му сложих друг. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xfls 22 #3 Отговорено 4 Юли, 2017 Благдаря, ще потърся. Мога да купя SKF с отстъпка. Някой използвал ли е техни карета? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xfls 22 #4 Отговорено 17 Юли, 2017 Смених го с SFK, който се оказа произведен в Китай. Дано издържи повече.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #5 Отговорено 19 Юли, 2017 Мисля, че трябваше да купиш втора ръка с внимателен избор, тея новите ич не ми изглеждат надеждни, купувал съм вътрешно и беше жив ташак като го гледаш как е правено. Дано те кара СКФ-а Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове