ptodorov1979 0 #1 Публикувано 3 Юли, 2017 (Редактирано) Здравейте. Някой ако може, да ми каже от къде да си купя лява машинка за стъклото, намирам само от автомобили с десен волан, не съм сигурен дали стават лява от десен за лява от автомобил с ляв волан, голям проблем се оказа. Не мога да намеря, ако някой случайно знае или продава, да се свърже с мен. Благодаря предварително. ptodorofv1979@gmail.com Едит от мод: Темата е тази: http://forums.hondabg.com/index.php?s=877dc8c7aabd972bc321a02999f08d99&showforum=28 Редактирано 3 Юли, 2017 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobchoo 139 #2 Отговорено 7 Юли, 2017 Би трябвало да стават, защото разликата между англичанка и европейка е в огледалата и панела за управления на всичките 4 стъкла. Буксите са едни и същи, ако ме разбираш стъклото си е ляво и дясно и при двете. Ако шината на повдигача има някаква особеност, то те са че е за лява или дясна врата... естествено и дали е за предна или задна. Успех с разглобяването и внимателно, че ръбовете на ламарините режат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове