rumavg 0 #1 Публикувано 3 Юли, 2017 Здравейте колеги .Проблемът ми е следния ..моята Хонда 2.0 i cc7 1993-94 както работеше изгасна и няма палене повече , оказа се че няма искра на свещите . Смених бубината същата работа, не пали..Автомобилът няма имобилайзер . Кажете си мнението какъв може да е проблемът . Прегледах бушоните , здрави са . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pantany 44 #2 Отговорено 3 Юли, 2017 Колега, провери главното реле за заминали спойки, то се намира под волана една сива кутийка, пише pakston по спомен. Там проверявах, когато моята не палеше на бензин. Изпратено от моят E2105 с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rumavg 0 #3 Отговорено 3 Юли, 2017 Колега, нещо ориентировъчно за това реле ?...Гледах релето за бензиновата помпа , бачка си ..Ако за него става въпрос . пише PEКTRON на него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pantany 44 #4 Отговорено 3 Юли, 2017 (Редактирано) Да, за същото става въпрос, обърках марките, извинявай. Колата има или е имала газ някога, виж дали има ток и на дюзите, чуваш ли бензиновата помпа или само няма искра ?Изпратено от моят E2105 с помощта на Tapatalk Редактирано 3 Юли, 2017 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rumavg 0 #5 Отговорено 3 Юли, 2017 Само искра няма колега ..Всичко друго е ок.. Никога не е имала газ , карана е само на бензин.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 280 #6 Отговорено 3 Юли, 2017 Като смени бОбината, палеца и капачката как са? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rumavg 0 #7 Отговорено 3 Юли, 2017 Добре са, имаше лек нагар, изчистих го . И капачката, и палеца са здрави . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
росенKN 29 #8 Отговорено 4 Юли, 2017 А комутаторчето провери ли? Намира се и то там, до бобината. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jzt78 0 #9 Отговорено 6 Март, 2018 (Редактирано) И какво се оказа колега щото и аз имам същия проблем на газ и бензин Редактирано 6 Март, 2018 от jzt78 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове