PILETORADI 1 #1 Публикувано 2 Юли, 2017 Здравейте! От известно време ми се появяваше проблем при при завъртане на контактния ключ - чукаше едно реле, някъде в краката на пътника в дясно и стартера не завърташе, после със седмици го нямаше...Сега изведнъж пак се появи - релето цъка при завъртане, но стартера не завърта въобще..Акумулатор нов, всички лампи светят, чека не ми е давал проблем, стартера също си работеше отлично, бутнах я и запали...... Та идеята ми е за съвет - ключар за контактния ключ или? Благодаря предварително за някой съвет или насока. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #2 Отговорено 3 Юли, 2017 Зеленото ключе предполагам ти угасва на таблото преди завъртане, след като пишеш, че на бутане пали. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kurti7912 14 #3 Отговорено 3 Юли, 2017 Виж си първо главното реле. А зеленото ключе угасва ли, което е за имобилайзера? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PILETORADI 1 #4 Отговорено 3 Юли, 2017 Да, ключето угасва.... Релето чъкаше...Или е лош контакт или.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PILETORADI 1 #5 Отговорено 3 Юли, 2017 Сега нещо ново - утре щях да я водя на ключар да сменим клемореда, слизам да махна капаците около волана да размърдам нещо букси, жици, ключ... Чакай да пробвам да запаля - замърка моментално...Гася, паля, гася паля... 20 пъти и пали всеки път без замисляне.... Явно ще чакам пак да се появи... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kurti7912 14 #6 Отговорено 4 Юли, 2017 Сменяй тогава клемореда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове