Markony 2245 #1 Публикувано 5 Април, 2007 Цяла седмица се занимавам с предницата на Сивика.Видях в нета едни тунинг тампони за предницата и подлудях на тая тема.Та значи наклона на предните гуми е +/- 1 градус ...така наречения чамбер..При мен е +0,1 и +0,5.Желателно е за по-голяма устойчивост в завой да бъде -1..-1,3 градуса.Само че няма регулировка.И тогава видях в нета тампони за носачите с изместен център(ексцентрик)..по 75$ парчето....а на нас ни трябват общо 8 броя.....Обадих се в пловдив на нашия човек да питам може ли да ги направи.....отговора беше че може,но му трябват мостри.А и материала на тунингованите е някъв еластичен полиуретан и осите им са подвижни ,а не залепени за каучука.Малко ме съмнява да ги направи от обикновен каучук...но го мислиме в момента.Друг вариант е да се измести горния носач 5-6 мм навътре чрез разпробиване на бомбето,но ефекта е само -0,3 градуса.Долния носач всякак го умувах и не можах да измисля интилигентен начин да се измести навън.Мисълта ми е ,ако някой преди мен си е чупил главата с тоя проблем и е намерил някакво решение да помогне,а ако няма вариант ще поръчам тампоните от австрия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #2 Отговорено 5 Април, 2007 Амортисьори KONI и пружини WEITEC 50/40 и наклоните ми вече са по -1.94 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2245 #3 Отговорено 5 Април, 2007 Амортисьори KONI и пружини WEITEC 50/40 и наклоните ми вече са по -1.94 Супер ..и аз съм с кони(червено) но пружините са оригиналните,а и не мога да ги закопчая много ,че дете возя и не искам да друса. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o #4 Отговорено 6 Април, 2007 (Редактирано) Не съм се занимавал, и не съм много в 4ас, но май в е-бей съм виждал горен носа4 на който директно шарнира е раздвижен и мисля 4е пак се променя наклона! знам ли,може и да греша, поправете ме ако е нужно Редактирано 6 Април, 2007 от dj_mi6o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #5 Отговорено 6 Април, 2007 чимбер, чамбер.... Камбър в ибей има и горни носачи и само болтове... аз бих взел носачите, но няма за 4ген сивик. незнам колко бих разчитал на раздвжените болтове, особено правени, макар че ако човека си знае работата ще са по-сигурни и добри от ибейските. червеното кони няма ли няколко канала за зегерките, така че да можеш леко да смъкнеш колата с фабрични пружини? Иначе за отзад, продават прекрасни регулируеми задни носачи и само чакам едно пиленце да ми звънне и да ми каже да ходя да си ги взема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #6 Отговорено 6 Април, 2007 Извинявам се за спама , но отрицателните градуси които целите как правят гумите ?така - / \или - \ /Струва ми се ,че би имало смисъл в първия вариант , но ако греша моля да обясните защо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #7 Отговорено 7 Април, 2007 заварка на такова място си е лоша работа !! може да се счупи около заварката където тенекето е разкалено ,а съм сигурен ,че не искаш това да стане Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове