paruchev 15 #1 Публикувано 15 Юни, 2017 Проблема е, че като го сверя и като я оставя да пренощува на другия ден часовника показва 01:00 часа, дет се вика не помни, все едно сте разкачили акумулатора. Някой имал ли е такъв проблем, да няма някоя батерия тоя часовник дето да държи точен час при изключен автомобил. Това го прави от три месеца преди не е имало този проблем.?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #2 Отговорено 15 Юни, 2017 Сещам се да провериш евентуално бушон. Преди време се сещам, че имаше проблеми с часовниците на CRVтата и нямаше решение на проблема защото са капсуловани Sent from my iPhone using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paruchev 15 #3 Отговорено 15 Юни, 2017 Ако е бушон няма ли да прави мизерии до де карам също, че не съм в час? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1079 #4 Отговорено 19 Юни, 2017 Свали го и го занеси да ти го презапоят. https://www.youtube.com/watch?v=1m8Ru04bVac Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paruchev 15 #5 Отговорено 19 Юни, 2017 Веднъж вече съм го запоявал, но ми прави впечатление, че от време на време радиото ми си губи ; от 4 - те запаметени станции , 3-те се губят.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #6 Отговорено 19 Юни, 2017 Малко по спомен пак, но ми се струва, че радиото, може би, има батерия, която служи да помни тази информация. Нещо ми се върти и това за часовника. Другия вариант е, ако ти е слагана алармата, жичкаджиите да са правили някакви връзи и някоя да се е разхлабила с времето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове