Васил Димитров 21 #1 Публикувано 11 Юни, 2017 (Редактирано) Привет на всички! Хайде директно на въпроса.Питането ми е за Honda Stream. Ясни са проблемите с централното заключване поради некачествените виетнамски машинки и именно заради тях дойде време да сменя още една ,но този път на предната шофьорска врата и тук възникна проблема за мен,а именно: Еднакви ли са машинките за предните и задните врата (при справка тук в нета излизат еднакви)? Като свалих кората на шофьорската врата даже и се помощта на фенерче не можах да видя къде се намира въпросната машинка (а тя не е толкова малка,че да не се види) за да я сменя. Молбата ми е ако някой е сменял на предните врати и по точно на шофьорската да обясни къде се намира,как се стига до нея,как се сменя,какво се разглабя и т.н.! Благодаря ако някой се отзове и помогне! Поздрави с пожелания за безаварийно шофиране и хубаво лято! Редактирано 11 Юни, 2017 от Васил Димитров Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
igniter 60 #2 Отговорено 4 Юли, 2017 Моята я купих с проблем в пасажерската врата ... не ми е стигнало времето да погледна какво става понеже отстранявам други проблеми. Понеже ми се наложи да сменям ключалката ... вътре е тесничко и се налага употребата на по-специални инструменти. Предполагам трябва да излезе целия механизъм като предварително го освободиш от лостчетата. Нищо чудно да искат едно смазване и да са ОК. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
libengazi 11 #3 Отговорено 6 Юли, 2017 Здравей, сменял съм всичките машинки на моят Стрийм с изключение на шофьорската врата. Почти съм сигурен, че отдясно самия актуатор беше еднакъв за предната и задната врата, така че е вероятно и отляво да е така. Пипкава работа е, но по-добрия вариант е да смениш само актуатора, защото ако го смениш заедно с бравата се иска повече разглобяване. На въпроса ти къде се намира машинката(актуатора) - на всички врати е там където е и бравата, хванат е от долната и страна с две болтчета, а самото движение се предава посредством зелено рамо, което също трябва да се ангажира за бравата. Поздрав, Любо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове