ptodorov1979 0 #1 Публикувано 2 Юни, 2017 Здравейте,наскоро се сдобих с горе посочения автомобил.взех го уж на хубава цена,2200 знаех че има неща за правене по него.Имам проблем със скоростана котия на втора ми ,,,хърка,,още имам и проблем със задното окачване.Имала е удар в задната част на колата,някои от щангите за ги заваряли,само и само да не копуват нови.Като попитах колко струвам свят ми се зави.Аз виждам около 3,4 щанги на всяко колело.Някой може ли да ми каже колко са всъщност и по коло биалети има на колело,става въпрос за задницата,и дали от друг модел акорд например 2000,147 к.с или 1800 138 к.с тези щанги ще станат.Не мога да и се накефя като вдигна повече от 80 км и започва да люлее цялата,направо се притеснявам че съм се набутал а имам още някой лев за да си я стегна и да си я карам.ще съм ви благодарен за съвети и мнения Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Batvan 17 #2 Отговорено 4 Юни, 2017 Тук може да си намериш номера на частите и да ги потърсиш в интернет. http://japancars.ru/index.php?route=catalog/honda&hmodtyp=7491,7492&cmodnamepc=ACCORD&xcardr=5&dmodyr=2001&carea=KE&ctrsmtyp=5MT&xgrade=2.3SE%20%20%20%20EXECUTIVE&nplgrp=4 Ако съм объркал нещо набери си данните за колата на ново. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове