V4st*r 13 #1 Публикувано 12 Май, 2017 Здравейте, приятели на Хонда. Пиша по повод един наболял за мен, а вероятно и за други въпрос, а именно намирането на читава дясна полуоска за Accord 1.6i 116 к.с. Няма и няма... Вече не знам какво да правя. Някой може ли да помогне със съвет? Много благодаря на всички отзовали се. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
koleca 7 #2 Отговорено 12 Май, 2017 Нова полуоска ли търсиш или втора употреба? Ако е за втора употреба, аз имам една от 1.8, със здрави карета, само че вътрешното каре е от лява полуоска, ако ти върши работа пиши. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
V4st*r 13 #3 Отговорено 12 Май, 2017 Не става от 1.8, трябва за 1.6 .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #4 Отговорено 15 Май, 2017 http://forums.hondabg.com/index.php?showforum=28 Не е редно да пиша обява от Ваше име. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tonywoolf 100 #5 Отговорено 16 Май, 2017 Полуоската е пратена вчера. Виждате, че човека има 8 мнения общо и едва ли влиза често тук. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
V4st*r 13 #6 Отговорено 18 Май, 2017 Да, така е, благодаря на tonywoolf за услугата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове