izotope 0 #1 Публикувано 11 Май, 2017 Здравейте на всички! От няколко дни имам проблеми с акорда. В движение леко придърпва, на няколко пъти го направи и на свободен ход. За секунди на два пъти ми светна и енджин чек-а. Не успях да намеря сервиз в София, където могат да прочетат грешката, тъй като съм с небеизвестната 5 пинова букса, а не с OBD. Колата е акорд `97, 2.0 tdi, CF1. Моля за съвет относно придърпването и сервиз! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
izotope 0 #2 Отговорено 18 Май, 2017 Ъпдейт: Успях да намеря сервиз, в който да ѝ направят диагностика. Проблема е най-вероятно в един сноп кабели, които трябва да се разплетат и почистят. Та... някой да може да препоръча добър "жичкаджия"? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didakis90 0 #3 Отговорено 19 Април, 2018 I познавам един майстор от с. БЕЛАШИЦА. област. ПЛОВДИВ. При въпроси на 0877729797 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
izotope 0 #4 Отговорено 20 Септември, 2018 Здравейте, отново! Не е от снопа с кабели и все още не се знае какъв е проблема. На някой случайно да му се намира преходник към OBD? Няма друг вариант за закачане на компютър, за да я видят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BlueDream4 86 #5 Отговорено 20 Септември, 2018 От Русе си..във Форума търси Markony ( Бранко ), пиши му на ЛС или му звънни..градски сте си. Немалко хонди са минали през него.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
izotope 0 #6 Отговорено 25 Септември, 2018 Update: Наскоро смених датчик на колянов вал и придърпването изчезна. До момента съм изминал 200 км и положението е добро. Трябва да си обновя профила, вече не съм в Русе. Може ли да ми препоръчате добър хондаджия за София? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kevo 0 #7 Отговорено 28 Септември, 2018 Оборотите играят ли ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
izotope 0 #8 Отговорено 2 Октомври, 2018 До колкото разбрах е нормално, на всички играели. При мен се получава, когато карам по - продължително (на магистрала напр.) Малко след това се успокояват. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kevo 0 #9 Отговорено 31 Октомври, 2018 Здравейте И аз съм със същия пронлем!Смених датчика на коляновия вал , но продължава!!! Имате ли идея какво друго може да е ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
izotope 0 #10 Отговорено 2 Ноември, 2018 На 31.10.2018 г. at 12:32, Kevo написа: Здравейте И аз съм със същия пронлем!Смених датчика на коляновия вал , но продължава!!! Имате ли идея какво друго може да е ? Трябва да я закачиш някъде и да проверят от къде идва проблема. До колкото моя майстор ми обясни - трябва да се проследи целия път на нафтата, което включва яко разглобяване. Ако имаш интерес мога да ти дам телефон за контакт, сервиза е на ровър. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ba4kata 2 #11 Отговорено 22 Ноември, 2018 проблема е в буксата която е закачена на десния подкалник разглобяваш почистваш с контактен спрей и се оправя поне при мен е така по принцип имат студени спойки на буксите(фабричен дефект) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
izotope 0 #12 Отговорено 13 Декември, 2018 На 22.11.2018 г. at 21:16, ba4kata написа: проблема е в буксата която е закачена на десния подкалник разглобяваш почистваш с контактен спрей и се оправя поне при мен е така по принцип имат студени спойки на буксите(фабричен дефект) Можеш ли да закачиш една снимка? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове