no1else 162 #1 Публикувано 4 Април, 2007 Здравейте колеги, от известно време като вляза с малко по голяма скорост в завой предницата ми се накланя значително и когато изправя после волана са залюлява бая муцунката на самурайчето. Мислех че са ми меки гумите....направих ги на 2.2 и пак. Натискам и предницата...като отпусна успокоява веднага. Някой има ли идея от къде идва това люлеене ?! Оня ден в кръговото за малко щях да се метна като изправих волана...цялата кола се разлюля и се посука на средата на кръговото....добре че нямаше коли близо до мен че да ме "цункат" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #2 Отговорено 4 Април, 2007 провери ли за изпуснал амортисьор ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #3 Отговорено 4 Април, 2007 провери ли за изпуснал амортисьор ?100% съгласен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chopper1969 5 #4 Отговорено 4 Април, 2007 Амортисьори. Провери да не са омазнени. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #5 Отговорено 4 Април, 2007 не са ли въздушни оригиналните на 5-та? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest no1else #6 Отговорено 4 Април, 2007 нямам идея какви са но когато аз я натискам...бързо успокоява...но в завоите направо ми се разказват игрите...утре по светло ще ги огледам да видим.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest chopper1969 #7 Отговорено 4 Април, 2007 оригиналните са газови но пак си имат масло. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policaja 16 #8 Отговорено 4 Април, 2007 лети джанти,ако си с такива и широки гуми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest no1else #9 Отговорено 4 Април, 2007 мииии с лети 15ски съм и гумички 195/50/15 ...ма това нещо се появи от около месец....имам 8000км с тая колица вече и я знам как влиза в завоите....другаде е ключа за палатката...само амортисьори маи ще излезнат....ииии в тоя ред на мисли някакви идеи за свестни амортисьори да ми дадете ....само да не са на някакви луди цени че съм пробит от всякъде вече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #10 Отговорено 4 Април, 2007 Кони са добри, а и не са скъпи. Жълтите освен това могат и да се регулират.Koni? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vartan 9 #11 Отговорено 4 Април, 2007 провери ли за изпуснал амортисьор ?100% съгласен. И аз мисля , че са амортесьорите.Преди на братми на фордчето го праве това след като смени колата стан доста стабилна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2241 #12 Отговорено 5 Април, 2007 (Редактирано) Конито е чудно,но няма смисъл от жълти....поне специално в Русе де,че с тия легнали полицаи си е***о майката.Червените са напълно достатъчни.Иначе 195/50/15 се карат на 2,4 бара миимум.Иначе в момента се хванах да преработвам предните горни носачи,за да оправя стабилността в завой на по-меки гуми.Като съм готов ще постна снимки с новите носачи. Редактирано 5 Април, 2007 от Markony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове