батката 7 #1 Публикувано 22 Април, 2017 Здравейте, колеги. Сега, като се прибирах и ми изгоря късата светлина на единия фар, който е оригинален ксенон на ЦРВ. Та, ако някой е сменял, моля за информация дали е необходимо да се сваля бронята и фара, за да се смени крушката? Или може да се смени на място? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hpt 4 #2 Отговорено 22 Април, 2017 На кой фар? По принцип се сменят лесно. Сменял съм и на ляв, и на десен. При левия е малко по-сложно, защото има пластмаси за сваляне (зад капачката), но определено броня не се сваля. Капачката на фара се завърта, то ясно се вижда на къде и колко, има улей на фара и изпъкнала част на капачката. След като свалиш капачката, бъркаш и завърташ баласта, на има няма четвърт оборот откопчава, после крушката е закрепена като стандартните със скоба. Има и кабел за масата /виж снимките/. Най-добре е да се снабдиш с две нови крушки и да смениш и двете, аз поне така направих. Но докато ми пристигне Филипса от Германия, бях сложил една китайска (без марка) и сега я държа за резерва. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
батката 7 #3 Отговорено 22 Април, 2017 Става въпрос за левия фар, благодаря на колегата за информацията и на сутринта ще има смяна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове