migga 20 #1 Публикувано 21 Април, 2017 (Редактирано) Някой сменял ли е горивен филтър на K24Z3? Редактирано 21 Април, 2017 от migga Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
_pileto_ 44 #2 Отговорено 24 Април, 2017 Не се сменя. В резервоара е и е част от сондата с помпата. Това ми бе казано от специалист. И аз имах доброто желание да го сменя, но уви.. Отделно съм гледал на схемата на горивната система и на истинана няма такъв елемент, като филтър по трасето до резервоара. През определен пробег се замервало налягането на горивото, отпред, при горивната магистрала и когато не е в норми, се сменя... Мисля, че това е парт номера: 17048-TA0-A00 Filter Set, Fuel. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
migga 20 #3 Отговорено 29 Април, 2017 Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #4 Отговорено 3 Май, 2017 (Редактирано) За същия двигател на други модели на хонда дават смяна на горивния филтър на 80,000 км. Ще проверя дали е така и в сервизното ръководство за Европа, но аз планувах да го сменя - макар че наистина казват, че горивния филтър в резервоара не подлежи на сервизиране, аз лично не вярвам на вечни филтри. Още повече, че цената му е под 100лв: http://www.coxmotorparts.co.uk/genuine-honda-accord-tourer-24-petrol-fuel-filter20092015-p-4353.html Редактирано 3 Май, 2017 от Veseliq Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen.Dilkinski 40 #5 Отговорено 3 Май, 2017 Здравейте пичове, На темата за горивния филтър, Слави в Овча Купел (един много читав софийски майстор) каза, че не се сменя, а при евентуален проблем с горивната система е първи check point при отстраняването на повредата. Ще се радвам, ако споделите за К24А3 дали отново има интервал зададен от Хонда, както при К24Z3. Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове