pavkata18 0 #1 Публикувано 6 Април, 2017 (Редактирано) Здравейте!! Искам да питам нещо. Отдавна не я бях палил и реших да я препаля, но се оказа, че е невъзможно! Зелената лампичка с кл, мига нон стоп и колата не пали!! Колата е с нов акумулатор, стартера върти, но двигателя не пали. Мисля, че не разпознава ключа или имобилаѝзера прави парчета!! Даѝте мнения и препоръки за майстори в Пловдив, ако са ви известни!! Редактирано 6 Април, 2017 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Neophyte 2 #2 Отговорено 6 Април, 2017 Преди гледах един акорд и направи същото ; вкарахме втория ключ и си запали веднага. Пробвай с него, ако имаш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pavkata18 0 #3 Отговорено 7 Април, 2017 Брат, нямам втори ключ, там е проблема!! Купих я с един и така си върви, до ония ден!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Neophyte 2 #4 Отговорено 7 Април, 2017 Онзи тогава ми каза, че в сервизи ги учат ключовете, срещу 20 лева. Но не взех колата и не ме вълнуваше много. Потърси такава услуга, друго не се сещам за проблема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д.Методиев 8 #5 Отговорено 20 Май, 2017 Колега провери ли бушоните ? Имах подобен проблем и един 15А бушон на алтернатора беше изгърмял. Пробвай също да изкараш клемите за 5 мин да изхабиш всичкия ток и после да ги сложиш отново след това заключи и отключи колата няколко пъти. Изпратено от моят HUAWEI VNS-L21 с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове