pavel.k 0 #1 Публикувано 1 Април, 2017 (Редактирано) Здравейте, имам проблем с ключовете, след опит за кражба ми се наложи да бъде свален контактния ключ, за да бъде пренареден, но от тогава не мога да си отключвам или заключвам колата с дистанционите на ключовете. Става дума за honda civic VIII 2.2 и да уточня, че мога да си паля колата с тях, разпознава ги за паленето, но имобилайзера го няма никакъв. Някакви съвети ? Редактирано 3 Април, 2017 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #2 Отговорено 2 Април, 2017 Щом палиш, значи имобилайзера си е там и работи. Не ти работи командването на централното от ключ. Трябва да се погледне дали не са ти прекъснали някой кабел, ако си имал аларма . Или да са откачили целият модул. Или контактният ключ, ако отчита, че има ключ в ключалката , също няма да работи. Зависи как са ти го ремонтирали. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goldbyrk 202 #3 Отговорено 2 Април, 2017 Най-добре си намери цялата инсталация за въпросният възел, от кола на части и пренареди нещата. Ти или майстора. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pavel.k 0 #4 Отговорено 2 Април, 2017 Всичко си беше смъкнато внимателно и не беше скъсано нищо. Беше взет само контактния ключ, де факто само механизма, нищо от електрониката. Просто, след смъкването вече не можеше да се отключи или заключи с дистанционните, говорим за фабричните, на колата. Въпрос, някой налагало ли му се е да ходи в Хонда сервиза за обучаване на ключовете? Ако да, какви пари да си приготвя? Защото това, което ми каза ключаря, при който бях е, че е само с диагностика, ама тяхната не може да го извърши..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #5 Отговорено 2 Април, 2017 А ключарят случайно каза ли ти кой тип ти е чипа , защото ако е ID46, в което съм 200% сигурен , няма нужда нито от обучаване, нито от нищо. Просто трябва да си влезе колата в режим, в който всяка нужна верига трябва да е затворена, за да работи дистанционното. Никаква инсталация не си търси. Преди свалянето на патрона работеше ли? Дай тел. или се обади и Шумен е близко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове