cool24 46 #1 Публикувано 29 Март, 2017 Здравейте, имам един сивик д15з1, на който при ненатиснат съединител се чува ромолене, понякога по-тихо, по някога по-силно, независимо дали е на свободна или на скорост. Някой път изобщо не се чува. Няколко човека я чуха и казаха, че е скоростната кутия. Интересува ме каква е скоростната кутия и същатата ли е като на д15б2? Също така и дясното каре ми трака при ляв завой. Полуоските на д15б2 същите ли са? Понеже на всякъде се намират части за него, а за д15з1 няма нищо. Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sl3000 24 #2 Отговорено 29 Март, 2017 За кутията- Д15з1 има най-дългите предавки от всички сивици. Кутията от Д15Б2 е значително по-къса и неминуемо би се отразила на разхода извън града. Иначе няма проблем да се използва. При полуоските и каретата мисля, че няма разлики, но нека опитните да кажат... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 280 #3 Отговорено 29 Март, 2017 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cool24 46 #4 Отговорено 29 Март, 2017 Така както гледам, б8 е двигателя със същата кутия. А ако се вземе от б2 трябва ли да се сменя и съединителя? Колата се кара в 99% от времето в града. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове