b16poweR 4 #1 Публикувано 26 Март, 2017 Добър вечер колеги. Имам проблем и искам съвет от вас. Колата е 6та седан, д14а4 мотор и скоростомера ми не работи. Извадихме червяка и видяхме, че едното пинче от корозия се е отчупило. Запоихме кабел на негово място и го прекарахме през буксата, и го вързахме директно, за кабела на буксата. И отново нула. Проверихме буксата - но на нея не й идваше ток. Проверихме всички бушони под таблото, отново нула. Някаде другаде има ли бушон за пустия скоростомер или да търся прекъсната връзка..... Благодаря ви много. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #2 Отговорено 26 Март, 2017 Колега, на един от кабелите имаш постоянен + от контакт; това е единственото, което можеш да замериш . Можеш да ми звъннеш, мисля че имам ВСС-и, да ти дам здрав . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
b16poweR 4 #3 Отговорено 27 Март, 2017 (Редактирано) Около повече от месец не работеше. Снощи я карах в дъжда и тази сутрин изведнъж реши да тръгне..... Интересна работа. Редактирано 30 Март, 2017 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Xs power 0 #4 Отговорено 14 Април, 2017 Здравейте . Имам същия проблем със скоростомера - от време на време отказва да работи , но като му набия една пестница, тръгва в 95 %. Моля да ме посъветвате къде да търся проблема? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 283 #5 Отговорено 14 Април, 2017 В таблото , най-вероятно е някоя лоша спойка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове