jorkata dinev 5 #1 Публикувано 21 Март, 2017 (Редактирано) Здравейте колеги! Оправи се времето и реших да сменя две, три изгорели крушки на таблото на CR-V - то, че нищо не се вижда. Разглобих го, извадих крушките, които са два вида - едните са с нещо, като черни фасунги, а другите са със сиви. Явно черните са за датчиците към таблото, а сивите са за самото осветление. Проблем се оказа намирането на подобни крушки, обиколих всички магазини за авточасти и никъде не ги намирам! Въпроса ми е: откъде мога да си купя такива крушки, защото на таблото ми вече нищо не се вижда? Така и така съм отворил тази тема, искам да попитам и още нещо. Вдигнах да си сменявам гумите и забелязах, че имам някакъв по -голям луфт при колелата - при завъртане напред и назад (говоря, когато колата е на скорост). Мисля, че това е нормално, но в някакви граници, защото и преди ми е правило впечатление, че има малък такъв. Напоследък, като включвам на първа и тръгвам, се чува един звук, който го отдавам на този луфт (нещо като чаткане, дрънчене). Мислех, че е от каретата на карданите, но ги раздвижих с ръка и не се усетих да са разбити. На какво може да се дължи това? Благодаря! Редактирано 22 Март, 2017 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nightfighter 43 #2 Отговорено 21 Март, 2017 Крушките се намират много трудно, преди време и аз търсих доста. Бях намерил във Викиват малки крушки, с размери и параметри като оригиналните (само стъклото, без фасунките) и си играх да ги слагам във фасунките. После ми попаднаха няколко хондови табла и им обрах крушките, така че, засега имам малко резервни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pashaliiski 0 #3 Отговорено 26 Април, 2017 Колеги, кажете какви са моделите на крушките - тези които осветяват самото табло. И аз трябва да сменям, ама за да не отварям 2 пъти табло... Моля за моделите, а и ако кажете откъде да ги взема. В краен случай, поне модела на крушките от Викиват, само стъклото. Гледах си сервизното ръководство което изтеглих, но там ги няма, само ватовете дават. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове