Cacciatore 0 #1 Публикувано 20 Март, 2017 (Редактирано) Здравейте, Уплътненията на задните врати са "заминали", тъй като преди да купя колата си, тя е била такси и е била използвана доста. От къде мога да намеря нови и има ли нещо по-специфично при поставянето им или просто ги пъхам по каналчетата, и готово? Благодарско предварително. Редактирано 20 Март, 2017 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HoNdA fEn 5 #2 Отговорено 21 Март, 2017 Нови, може да намериш при официалният представител за твоя град. Ако купуваш втора употреба, внимавай за пластмасовите клипси да са на място. Намрират се горе, в ъгъла на вратата и придържат уплътнението плътно към вратата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #3 Отговорено 21 Март, 2017 Listers-Honda, намират се на Western Road, до гарата, където са и Ауди, Тойота, Hyundai и VW. Доволен съм от тях . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bongo789 163 #4 Отговорено 21 Март, 2017 Да не пускам нова тема, на път съм да си намразя колата, скърцането е сериозно, гадно и нетърпимо. Източникът е уплътнението на стъклото, не на вратата. При леко отворено, дори и 5 мм, стъкло спира, мазах с кво ли не, последно с омекотител за пране , видяно от БМВ форума, не ще. Сега съм поръчал това: https://www.amazon.co.uk/Gummi-Pflege-Rubber-Stick-100ml/dp/B007TNOQDI Ако не стане и с него, не знам, идеи? Уплътненията са видимо свежи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cacciatore 0 #5 Отговорено 21 Март, 2017 (Редактирано) Че ще са нови - нови ще са, като ще е гарга, да е чорлава . Listers-Honda, намират се на Western Road до гарата, където са и Ауди, Тойота, Hyundai и VW. Доволен съм от тях Listers? Това е идея, не се бях сетил за тях. Благодарско. Редактирано 22 Март, 2017 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bongo789 163 #6 Отговорено 22 Март, 2017 https://www.amazon.co.uk/Gummi-Pflege-Rubber-Stick-100ml/dp/B007TNOQDI Днес дойде, бях се отчаял, намазах и резултата е впечатляващ, абсолютна тишина, страхотен продукт... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
e4omir 49 #7 Отговорено 23 Март, 2017 (Редактирано) Bongo, къде точно намаза уплътнението, защото и моето шофьорско понякога скърца ужасно много (разликата с теб е, че няма толкова силно съпротивление, което да го спре при сваляне)? И друго да питам, опитвал ли си с силиконов спрей да ги напръскаш? В смисъл, имам такъв купуван, от едни момчета в София, които се занимават само с механизми на коли и жила, и преди време, за другата кола ми препоръчаха такъв спрей, за подобни проблеми с не свалящо се стъкло (но не скърцаше). Поздрави. Редактирано 23 Март, 2017 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bongo789 163 #8 Отговорено 23 Март, 2017 Опитвах с всичко, силиконови спрейове, омекотители,зехтини ,маргарини....нула. Единствено горепосоченото мазило сработи, намазах обилно горе, точно където влиза джама, като със сълфетка напъхах яко мазило точно в процепа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове