Skicnik 0 #1 Публикувано 15 Март, 2017 (Редактирано) Здравейте, от няколко дни съм собственик на Honda CR-V 2.0 2005г. Днес бях в КАТ за регистрация и понеже колата е с дясна дирекция, техника не пропусна да ми напомни за фаровете и задния фар за мъгла, който свети в дясно, а не в ляво, както би трябвало да бъде в Европа и ме върна да оправям проблема . Та въпроса ми е, някой сблъсквал ли се е с подобен проблем и как може да се реши по най-безполезнения и евтин начин ? Благодаря . Стилиян Редактирано 15 Март, 2017 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dakota 14 #2 Отговорено 16 Март, 2017 Здравей Skicnik! Известни са ми два начина: Навремето се продаваше рефлекторно фолио, което се залепваше на фара и насочваше светлината в правилната посока. Незнам дали още се продават, но можеш да провериш в магазините за автотунинг. Смяна на фаровете за лява дирекция, но мисля, че този начин ти е известен. Може да потърсиш по морги или сайтове и да си ги закупиш или нови от магазин. Най-безболезненият (лесен) начин е нови, а най-евтиният е фолио, ако все още се продава.Уверявам те, че с регулиране на фаровете няма да стане. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Skicnik 0 #3 Отговорено 16 Март, 2017 Благодаря Дакота, с фаровете все ще се оправя някак. Най -вероятно ще е с фолио, но по- големия ми зор са фаровете за мъгла на стоповете, главно за тях ме инетересува, дали някой се е сблъсквал с това и да даде съвет, ако може. Свети от грешната страна ( дясно ) и трябва някак да светне от ляво Днес отивам на сервиз, да ги погледнат дали въобще има захранаване до там и дали няма да се наложи смяна на цялата конзола или ще минавам по третия начин на регистрацията. Поздрави. Стилиян Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1557 #4 Отговорено 16 Март, 2017 Свяли левия "стоп" и виж какво има там, където трябва да е светлината за мъгла. Подозирам, че тялото има ... нека го наречем заготовка за монтиране на крушка, но пластмасата е цяла и трябва ти да си изрежеш отвор, и евентуално да монтираш фасунга. Ако няма кабел, си прекарай един от другия "стоп". Не съм проверявал на моето CR-V, но това, което описах съм го правил на Volvo V40. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DOXATA 102 #5 Отговорено 16 Март, 2017 На Сивик има заготовката, за която говориш, но няма рефлектор вътре и свети по-слабо. Предполагам и при CRV 2 ще е така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Skicnik 0 #6 Отговорено 16 Март, 2017 Благодаря Ви, колеги ! Ще пиша, като разбера какво е положението. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Skicnik 0 #7 Отговорено 16 Март, 2017 Така! Ходих в един сервиз, започнаха с 80лв само за реглаж на предните фарове с лепенки, като само лепенките стрували 50лв (18лв в OLX). Ta въобще не изчаках офертата за смяната на светлината за мъгла. Можете ли да ми препоръчате някой електричар в София, който да ми размени захранването на фара за мъгла, без да трябва да ми взима пари колкото за нов фар? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове