revenue 32 #1 Публикувано 15 Март, 2017 (Редактирано) Здравейте, Чух отзиви за Рок енд Рол Автосервиз на Симеоновско. Не съм сигурен дали се казва точно така, но знам че се занимават с автокозметични дейности. Моля споделете мнения. Занимават ли се с интериорни ремонти или само по външната част? Благодаря предварително за всяка информация. Редактирано 15 Март, 2017 от revenue Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaka_t 83 #2 Отговорено 17 Март, 2017 Ползвал съм услугите на този сервиз, обаче преди много време (7-8 год.). Карах една Vectra B и ми бяха надрали предния капак с ключ от край до край. Боядисваха ми целия капак плюс монтаж и бодисване на спойлер за задния капак, който си бях взел. Относно цена, беше някаква нормална, не си спомням точно колко ми излезна, а и едва ли е меродавно от преди толкова време. Като качество на работа - цвета беше малко по-особен (някаква перла) и ме предупредиха, че може и да не го докарат 1:1, но за щастие беше станало идеално. Поне за моето око (на неразбирач) беше перфектно, поне в началото. За съжаление, след около година, година и половина, от стареенето ли, от какво ли - не знам, но започна да се забелязва разлика м/у цвета на капака и калниците. Не беше фрапантна, но се виждаше. Това е моят опит с тях. Относно интериор - не знам дали правят, не ми се е налагало, не съм се интересувал. PS: Избрах сервиза, защото тогава живеех много близко до тях и постоянно виждах вътре куп "скъпи, лъскави и модерни" коли. Реших, че щом правят такива ги бива Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове