rim 19 #1 Публикувано 14 Март, 2017 Здравейте! Бихте ли споделили сервиз във Варна, където да ремонтират радиото на Хонда Джаз. Благодаря за вниманието! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #2 Отговорено 14 Март, 2017 Всички отдавна знаят къде е проблема на радиото на джазките ,в който и сервиз да отидеш за аудио-визуална техника , ще ти го оправят . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rim 19 #3 Отговорено 15 Март, 2017 Благодаря колега, за отговора! При мен CD - то работи, само радиото не. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
D.Penev 0 #4 Отговорено 20 Март, 2017 (Редактирано) Здравей, колега. Намира се на ул.Капитан Райчо, от пазара посока автогара, преди пресечката с Патриарх Евтимий, в дясно, не се сещам кой номер. Редактирано 20 Март, 2017 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
savinat 0 #5 Отговорено 7 Април, 2017 Здравейте,. И аз имам проблем и вече не е само с радиото, но и със СД-то. Знаете ли къде в Пловдив и около Пловдив евнтуално, има сервиз? Чувала съм, че има в Асеновград, но това беше доста отдавна и не знам дали още съществува... Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове