Valdimor 16 #1 Публикувано 7 Март, 2017 Здравейте колеги! Колата ми е със оригинална навигация, но поръчка за Италия и в БУЛТРАКО не се наемат да да я доведат във съответните норми за ползване в БГ. Ако някой е минал по този път ще съм доволен, ако ме упъти, къде и при кого да стане това, макар и да е в друг град. Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #2 Отговорено 7 Март, 2017 То няма и какво толкова да се привежда в някакви норми. Всичко, което ти е необходимо е да дръпнеш и запишеш тази карта на диск, съобразно инструкциите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Valdimor 16 #3 Отговорено 11 Март, 2017 Благодаря, но не ми се получи. Направих няколко неуспешни опита,явно ще търся по можещ от мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aliyatin.com 2 #4 Отговорено 11 Март, 2017 Благодаря, но не ми се получи. Направих няколко неуспешни опита,явно ще търся по можещ от мен. http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=102853 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове