georgivanov1 23 #1 Публикувано 26 Февруари, 2017 Здравейте колеги, някой да е запознат дали това болтче служи за настройка на звука на клаксона? Поздрави Enviado do meu SM-G935F através de Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mx rider 31 #2 Отговорено 26 Февруари, 2017 да,за това е болтчето! Подай и напрежение и въртейки го ще разбереш къде свири най-добре. Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #3 Отговорено 26 Февруари, 2017 (Редактирано) Пробвах и не става ,просто клаксона е много малък и не дава никаква разлика. Като свирката на мотопед е Поздрави Редактирано 26 Февруари, 2017 от georgivanov1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mx rider 31 #4 Отговорено 26 Февруари, 2017 Има вариант елементите вътре да са ръждясали или нещо да е нагоряло.Някой клаксони могат да се разглобяват и след почистване работят,но не знам тоя дали е от тях. п.п. Най-добре си вземи нов или от автоморга здрав клаксон. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #5 Отговорено 26 Февруари, 2017 Във всяка морга, произволен производител.Пробваш и плащаш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #6 Отговорено 27 Февруари, 2017 (Редактирано) " Има вариант елементите вътре да са ръждясали или нещо да е нагоряло..." Здрасти колега,клаксона е на 6 месеца, няма вариант да е ръждясал, просто е много малък и явно оттам нема сила . Ще послушам Маркони и ще пробвам да го прикачения някак, проблема е че са 2 и не знам къде е разположен вторияПоздрави Редактирано 27 Февруари, 2017 от georgivanov1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #7 Отговорено 4 Март, 2017 (Редактирано) Здравейте колеги,смених сФирката с истински мъжки клаксон, просто няма място за сравнение. Вървят комплект 2 броя,но поставих само единия. Въпросът ми е,има ли проблем ако не съм свързал релето? Поздрави Редактирано 4 Март, 2017 от georgivanov1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DOXATA 102 #8 Отговорено 6 Март, 2017 Би трябвало на инсталацията на колата да си има реле от предишната бибитка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sezo_ 1 #9 Отговорено 14 Юни, 2018 а къде се намира самият клаксон ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
thelastbonbona 69 #10 Отговорено 14 Юни, 2018 Като свалиш предната броня от ляво се виждат 2 и от дясно 1. Предполагам отляво единият е за алармата Няма как да не ги видиш! Поздрави 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sezo_ 1 #11 Отговорено 29 Юни, 2018 Няма ли начин да не се сваля бронята ???? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
thelastbonbona 69 #12 Отговорено 30 Юни, 2018 Не съм сигурен, но свалянето на бронята е въпрос на няколко винта и 2-3 шипки. Откачаш внимателно арките от щипките и то до половината за да развиеш един винт който е в горния край на бронята от двете страни и си излиза. Няма нужда да я разкачаш отдолу даже, просто я легни напред Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове