HR-V Фен 0 #1 Публикувано 23 Февруари, 2017 Привет, Искам да попитам колегите, които са наясно и наистина знаят: Има ли някаква разлика в задвижването 4х4 между 3-та и 4-та генерация CR-V? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #2 Отговорено 23 Февруари, 2017 Здравей, мисля че няма разлика. Enviado do meu SM-G935F através de Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HR-V Фен 0 #3 Отговорено 23 Февруари, 2017 Нали се води "в реално време" и какво ще рече това?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1847 #4 Отговорено 23 Февруари, 2017 Абе, май има малка разлика. При 3-та си е напълно механично, докато при 4-та ми се струва ,че имаше намесена и електроника (нали се бяха издънили нещо софтуерно и после го преправяха). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HR-V Фен 0 #5 Отговорено 23 Февруари, 2017 (Редактирано) Има ли някъде изобщо информация, да се прочете как точно работи това 4х4 задвижване? Кога се включва и кога се изключва, има ли значение скоростта на автомобила, защото съм чувал, че тази система работи до 40км/ч. и над тази скорост си е само на "предно"... Затова питам . Редактирано 23 Февруари, 2017 от vesivanova Предходното мнение не се цитира. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pln 61 #6 Отговорено 23 Февруари, 2017 (Редактирано) Няма нищо общо в 4х4 на 3та и 4та ген. 3та е изцяло механична, 4та е изцяло компютризирана. За 3та имам документи как работи, има и качвани тук във форума. Предполагам има и за 4та доста.... Редактирано 23 Февруари, 2017 от pln Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1847 #7 Отговорено 23 Февруари, 2017 Ето една статия, която бях чел: http://www.honda.bg/docs/service/crv%20tech.pdf 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HR-V Фен 0 #8 Отговорено 24 Февруари, 2017 (Редактирано) Благодаря! Това е достатъчно . Редактирано 26 Февруари, 2017 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове