SSHHAFT 1 #1 Публикувано 16 Февруари, 2017 Здравейте! Мога ли да попитам, дали ако машинката съвсем леко избутва копчето и също в обратна посока, е за смяна? Ако някой има такъв проблем, моля да сподели! Ако се късае за подмяна на машнката, може ли да ми кажете дали са едни и същи с тези на автомобил с десен волан? Хонда Акорд 2004 бензин К20 А6. Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 645 #2 Отговорено 16 Февруари, 2017 Можеш да пробваш да дадеш директно ток от акумулатора на машинката на дясната врата. Ако си работи без проблем- имаш моят проблем . http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=94592&do=findComment&comment=1057405512 Ако ли пък не, значи машинката ти се е "уморила" и е за ремонт или смяна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 175 #3 Отговорено 16 Февруари, 2017 Най-често проблемът е в самата машинка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
YKolev 1 #4 Отговорено 17 Февруари, 2017 Почти съм сигурен, че проблема е в машинката. И аз сменях, само че на предна лява врата. Поръчах си я от Алиекспрес за 12$. В Бултрако с всички възможни отстъпки беше 187лв. https://m.aliexpress.com/item/32493310109.html#autostay това е линка, от който го поръчах. Моят акорд е дизел 2004г. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Just'Do'It 18 #5 Отговорено 19 Февруари, 2017 Проблемът е в самото моторче, което е "Виатнамско". Аз имах проблем с пасажерската врата, след като свалих машинката, отворих я и се опитах да заменя моторчето с друго. След като в близките магазини не намерих съответното моторче, си поръчах от aliexpress.com за скромните 8$. Вече близо година и няколко месеца работи безотказно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Labbii 7 #6 Отговорено 19 Февруари, 2017 При мен, майсторът просто преправи такова моторче от голф 3ка и сега си работи . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SSHHAFT 1 #7 Отговорено 20 Февруари, 2017 ОК! Благодаря за информацията! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове