Jump to content
kamenski

вежди сивик 5г.

Recommended Posts

колеги помагаите че ме е наяла раждата ходих при няколко маистори и ми викат да си земам нови вежди направо да се сменят че ставало по траино абаче тук идва и проблема обиколих насякаде и никаде няма вежди в русе ако някои знае от каде мога да си зема и колко струват долу горе ще сам ви много благодарен

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има тенекеджий които могат да ти направят по поръчка, хем ще са от ламарина с дебелина каквато ти си избереш. Потърси в Русе, не може да няма майстори и там. Другата ми идея е да видиш от каква друга кола могат да паснат.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iceman

Новите са по над 60 кинта бройката!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз спасих положението с премахване на ръждясалата ламарина и моделиране от стъклено одеало и епоксидна смола това поне никога не изгнива

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мини през малкия Коки зад хлебозавода да ги види,той е мазохист от към гъдели ...предполагам че ще ти ги оправи 0886534669.Другия месец ще правя цялостно пребоядисване с преливане при него...голям майстор е..!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Ще си позволя да дам и моето мнение. Преди броени дни изкарах колата от Бокса причината, както някаде бях споменал беше , че един пич ме халоса одзат, и като отидох на майстор разбрах, че трябва да си оправя и веждите защото уж пъпки, пък отдолу ражда да си ..... майката. И затова се реших, хвърлих 5 стотака за тая услуга,но калата сега е ненормална.Заден капак заравнен и то много успешно, не както предния ми майстор беше го усрал и извинение.Скоро очаквайте снимки. И с две чистак новак вежди, между другото от друга кола не става, вие луди ли сте ? На тия вежди има ръб който е строго индивидуален за модела и пасва със ръба на задната броня. Едната вежда закупих за 68лв със отстъпката иначе са 75 лв. Майсторите ми са ги поръчвали, мога да попитам откъде ако желаеш и да ти дам инфото да прповериш сам. А колкото до това да си направиш ръждите без да плащаш за нови вежди, лично мое мнение е , че това е пълна глупост, не я прави. Приятел със Хонда преди 6 месеца си прави точно и двете задни вежди, едната я купи , другата я кърпеха, резултата сега след 6 месеца, новата вежда не е мръднала и логично, кърпената вече е на малки червено-оранжеви точици, смятам , че до 1 година вече , ще е отново сплута като тиква, сега ти сам прецени какво ще правиш, но аз ти казвам , че си платих както му е реда , като ще правя нещо да го правя като хората . А и съм много доволен. А вие дето руптите по скъпотията на частите за Японеца, така е като сме се хванали на хорото японско ще го играем докрай, японеца е перфектната кола, но чупи ли се ела та гледай :P Редактирано от Plam_86

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мини през малкия Коки зад хлебозавода да ги види,той е мазохист от към гъдели ...предполагам че ще ти ги оправи 0886534669.Другия месец ще правя цялостно пребоядисване с преливане при него...голям майстор е..!

каде точно зад хлебозавода се намира :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...