kamenski 0 #1 Публикувано 1 Април, 2007 колеги помагаите че ме е наяла раждата ходих при няколко маистори и ми викат да си земам нови вежди направо да се сменят че ставало по траино абаче тук идва и проблема обиколих насякаде и никаде няма вежди в русе ако някои знае от каде мога да си зема и колко струват долу горе ще сам ви много благодарен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chopper1969 5 #2 Отговорено 1 Април, 2007 Има тенекеджий които могат да ти направят по поръчка, хем ще са от ламарина с дебелина каквато ти си избереш. Потърси в Русе, не може да няма майстори и там. Другата ми идея е да видиш от каква друга кола могат да паснат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Iceman #3 Отговорено 2 Април, 2007 Новите са по над 60 кинта бройката! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
morskija 0 #4 Отговорено 3 Април, 2007 аз спасих положението с премахване на ръждясалата ламарина и моделиране от стъклено одеало и епоксидна смола това поне никога не изгнива Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2241 #5 Отговорено 3 Април, 2007 Мини през малкия Коки зад хлебозавода да ги види,той е мазохист от към гъдели ...предполагам че ще ти ги оправи 0886534669.Другия месец ще правя цялостно пребоядисване с преливане при него...голям майстор е..! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plam_86 0 #6 Отговорено 3 Април, 2007 (Редактирано) Ще си позволя да дам и моето мнение. Преди броени дни изкарах колата от Бокса причината, както някаде бях споменал беше , че един пич ме халоса одзат, и като отидох на майстор разбрах, че трябва да си оправя и веждите защото уж пъпки, пък отдолу ражда да си ..... майката. И затова се реших, хвърлих 5 стотака за тая услуга,но калата сега е ненормална.Заден капак заравнен и то много успешно, не както предния ми майстор беше го усрал и извинение.Скоро очаквайте снимки. И с две чистак новак вежди, между другото от друга кола не става, вие луди ли сте ? На тия вежди има ръб който е строго индивидуален за модела и пасва със ръба на задната броня. Едната вежда закупих за 68лв със отстъпката иначе са 75 лв. Майсторите ми са ги поръчвали, мога да попитам откъде ако желаеш и да ти дам инфото да прповериш сам. А колкото до това да си направиш ръждите без да плащаш за нови вежди, лично мое мнение е , че това е пълна глупост, не я прави. Приятел със Хонда преди 6 месеца си прави точно и двете задни вежди, едната я купи , другата я кърпеха, резултата сега след 6 месеца, новата вежда не е мръднала и логично, кърпената вече е на малки червено-оранжеви точици, смятам , че до 1 година вече , ще е отново сплута като тиква, сега ти сам прецени какво ще правиш, но аз ти казвам , че си платих както му е реда , като ще правя нещо да го правя като хората . А и съм много доволен. А вие дето руптите по скъпотията на частите за Японеца, така е като сме се хванали на хорото японско ще го играем докрай, японеца е перфектната кола, но чупи ли се ела та гледай Редактирано 3 Април, 2007 от Plam_86 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kamenski 0 #7 Отговорено 4 Април, 2007 Мини през малкия Коки зад хлебозавода да ги види,той е мазохист от към гъдели ...предполагам че ще ти ги оправи 0886534669.Другия месец ще правя цялостно пребоядисване с преливане при него...голям майстор е..!каде точно зад хлебозавода се намира Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове