agresor41 29 #1 Публикувано 5 Февруари, 2017 Здравейте колеги , искам да попитам, някой ползвал ли е въпросния лъжец на нашите харвита и върши ли работа? Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmiata29 181 #2 Отговорено 10 Февруари, 2017 Аз в момента с такова, но при мен за сега ефект няма. Катализатора ми се разпадна от вътре и парчета се разхождат по цялата генерация, така, че по моя преценка, ако някое от парчетата застане на изхода на катализатора и нарушава проходимостта, от там ламбдата се шашка и светка чека. Сега съм си купил нов катализатор, чакам го да дойде и като го монтирам, ще сложа и лъжеца, че съм на газ и тогава ще пиша. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
agresor41 29 #3 Отговорено 10 Февруари, 2017 Моят катализатор е изтърбушен и затова ми свети чека.Тази втулка е с три милиметра отвор.Няма вграден катализатор в нея.Пробвана е на опел,bmv, шевролет и работи,но всички са с премахнат катализатор.Твоята с какъв отвор е? В момента съм с подобна с 6 мм.отвор и е доста по къса и няма ефект. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmiata29 181 #4 Отговорено 11 Февруари, 2017 Да ти кажа честно, нямам представа за параметрите, оня дето ми я монтира само ми я размаха пред очите и вещо каза, това е решението, но мисля, че е по-късата версия и по-широкия отвор. Няма ефект, но както казах, докато не махна парчетата от катализатора, които се мандат вътре, мисля че няма и как да има. Другата седмица, предполагам ще монтирам новия и тогава ще пиша за ефекта на "пеперудата". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
agresor41 29 #5 Отговорено 11 Февруари, 2017 Благодаря.Ще я поръчам и като я монтирам,ще пиша какъв е ефекта.Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
agresor41 29 #6 Отговорено 12 Февруари, 2017 A възможно ли е да няма мощност заради това? Във високите обороти се задъхва доста.До около 2500-3000 бива,но нагоре става доста мудна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmiata29 181 #7 Отговорено 13 Февруари, 2017 (Редактирано) Човек, не знам. Описвам ти моя проблем, който дава сходни на твоите дефекти, ако си на газ, може да не ти е настроена газовата, ако не си, може да е всичко. При мен, това е в момента проблемът. Не мога да кажа със сигурност, но ДА, при мен глъхне от време на време и аз предполагам, че е от това, че се разхождат парчета от катализатора по генерацията. Ти казваш,че твоя е избушен, по мнения прочетени тук, при теб би трябвало да върви повече, от колкото ако имаш спечен катализатор. Редактирано 13 Февруари, 2017 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #8 Отговорено 13 Февруари, 2017 Има тема, някъде в техническият въпроси раздела, каква точно трябва да е втулката и коя работи. Аз мисля, лятото, да махам катализатора и да си оправя генерацията, че ми писна да съм като такси с пробито гърне. Ето я темата : http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=86758 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmiata29 181 #9 Отговорено 13 Февруари, 2017 Има тема някъде в техническият въпроси раздела каква точно трябва да е втулката и коя работи. Аз мисля лятото да махам катализатора и да си оправя генерацията, че ми писна да съм като такси с пробито гърне. ето я темата http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=86758 Изчакай да сложа новия катализатор, ако ефекта е добър мисля 100лв не е толкова много. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
agresor41 29 #10 Отговорено 13 Февруари, 2017 Благодаря, Дроне.Изчел съм всички теми във форума.Интересува ме за хрв става ли? Та затова поставям въпроса тук. Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове