sunydi 0 #1 Публикувано 5 Февруари, 2017 Здравейте колеги. Решил съм да купя CR-V III 2,2d 2008 г. Днес й правих тест. Чува се виене отзад и повече в дясно, така каза човека, който бях качил отзад. Според него, виенето билo доста силно. Търговецът се опитва да ме убеди, че е от зимните гуми и, че били някакви китайски боклуци, и затова толкова виело отзад. Може и така да е. Но според колегата, проблем може да има и в някой лагер /което не е голяма болка/ или диференциала да вие, което вече си е сериозно. Колеги помагайте, дайте съвет. Някой ако се е сблъсквал такъв проблем, моля да сподели. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Optimus 2 #2 Отговорено 5 Февруари, 2017 При мен на CR-V I имаше подобен шум, но от двете страни , чуваше се стерео на задните седалки...Пък и отпред, след смяната на гумите, всичко си дойде на мястото. Ако гумите са различни, би могло да вие само от едната... Но виене или просто шум? Може да лагер. Пробвай да я въртиш в кръг на пълен ляв или десен беше, забравих....!?! Но така може да усетиш, дали е от ДИФА... Смени го с оригинално поне 2 пъти. Sent from my Lenovo P70-A using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Labbii 7 #3 Отговорено 5 Февруари, 2017 Най-добрия вариант е да я закараш в сервиз, да я погледнат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sredez403 39 #4 Отговорено 5 Февруари, 2017 При мен също имаше виене и то от гуми Пирели, и то доста силно.След смяна на гумите, а после и маслото, в дифа всичко утихна. Но най-добре е - закарай, все пак, в сервиз. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sunydi 0 #5 Отговорено 5 Февруари, 2017 Благодаря колеги, смятам да накарам търговеца да смени гумите и да отида пак да я пробвам. Все пак съм решил да взема CR-V. Ако има нещо друго, за което трябва да внимавам, кажете. Някакви слаби места имат ли? Скъпа ли е смяната на диференциала? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sredez403 39 #6 Отговорено 5 Февруари, 2017 То, ако със закупуването ще сменяш диференциал, по-добре се насочи към друга обява. Не е като да няма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Menpal 15 #7 Отговорено 7 Февруари, 2017 Моята е първа генерация, също си има шум отзад, според мен е от гумите, просто Хондичката не е много шумоизолирана. Маслото на дифа го смених веднъж и ще видя след втората смяна, дали ще има някаква промяна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sttekata 167 #8 Отговорено 7 Февруари, 2017 Гласувам, за гуми! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове