Jappower 0 #1 Публикувано 3 Февруари, 2017 Здравейте . Имам едно въпросче . Как стоят нещата с D16y3 и D16Z6 моторите . Дали захващането на Z6 към коша е различно , и някакви други подробности за преправяне ако някой знае . Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #2 Отговорено 3 Февруари, 2017 Захващането си е еднакво. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #3 Отговорено 3 Февруари, 2017 На англичанка ли ще го слагаш? Ако старият ти мотор е добре, не си струва заниманието, колата няма да тръгне кой знае колко повече... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jappower 0 #4 Отговорено 3 Февруари, 2017 Ами не , стария е много зле затова обмислям поне да е втек . Говорих с колеги и те казаха , че всичко на англичанка D16Y3 е идентично с това на втеците (Z6 , Y2 , Z9 и тн). Вярно ли е това и в такъв случай ще ми трябва само блок и глава за смяна до колкото разбирам . Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stoian stoianov 24 #5 Отговорено 10 Февруари, 2017 (Редактирано) Имам спомен, че стойката за тампона от към ремъците, беше по-различна от D16Z6 ; минавах на D16Y3. Редактирано 13 Февруари, 2017 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове