brokofil 18 #1 Публикувано 26 Януари, 2017 Проблемът е следният - когато съм в движение на 3та и 4та скорост, и отпусна газта ( или натисна съединител), започва да се чува глухо чукане/тропане, с интервал 3 пъти в секунда, без значение дали пътят е равен или неравен. Когато натисна газта, тропането моментално изчезва! На място не се чува нищо,на 1ва и 2ра също. Някой да има идея какъв може да е проблема? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
brokofil 18 #2 Отговорено 27 Януари, 2017 Само да добавя,че когато скоростта пада, честотата на тропане се забавя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
brokofil 18 #3 Отговорено 28 Януари, 2017 Колеги, днес направих проби, пълен ляв,пълен десен - не тропа нищо! Установих,че звука идва отпред в ляво! Тропането започва от 30км/ч нагоре и се учестява и засилва с вдигането на скоростта,но само когато отпускам газта или натисна съединител... Също така, когато натисна спирачка, тропането изчезва моментално. Някакви идеи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #4 Отговорено 28 Януари, 2017 Вътрешно каре?Някой гледал ли е отдолу какво става? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
brokofil 18 #5 Отговорено 28 Януари, 2017 Здрасти! И аз предположих първо това и все още така мисля,но понеже не разбирам много, няма как да съм сигурен дали е това. Доста форуми и теми изчетох и намерих само една тема, в която се споменава за същият проблем, като моя с Опел Вектра 94та,в която се казва,че проблема отивал към скоростна кутия. Дано не са прави! Иначе в понеделник колата отива в сервиз. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
brokofil 18 #6 Отговорено 29 Януари, 2017 Колеги,изводът от ситуацията с тропането е следният - АКО ви тропа нещо по предницата,първо си проверете болтовете на джантите! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове