ИцоД 170 #1 Публикувано 26 Януари, 2017 Ходих да сменям масло. Шилето обаче оля малко и веднага напръска блока с някакъв спрей. Прибрах се, а на другия ден като завъртях на 4 и завоня ужасно на гадна спарена мазнина. Пръсках входовете с разни дезодоранти,но ефектът беше временен. Днес напръсках въздуховодите под чистачките и нещата се пооправиха при външна вентилация. При вътрешен кръг, обаче, продължава да вони. Къде трябва да промия или пръсна за вътрешния ? Мисля, че от този обезмаслител е потекло и влязло някъде, откъдето смуче при вътрешна вентилация Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #2 Отговорено 26 Януари, 2017 Чакай малко. Къде оляхте масло, по блока ли ? Как го описваш на рекууперация щом вони, да не го е наливал по таблото ? Чисти се с обезмаслител и после шише вода,и накрая го оставяш да поработи да изпари. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ИцоД 170 #3 Отговорено 27 Януари, 2017 Описал съм всичко - оля блока. Пръсна обезмаслител, но не съм мил с вода. Мирише при вътрешно вентилиране. При външно - почти не, защото напръсках с ароматизатор въздуховодите под чистачките. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове