extrapwn 0 #1 Публикувано 19 Януари, 2017 Здравейте, искам да попитам кой двигател на сивик 5 генерация е най-добър за турбо проект ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #2 Отговорено 19 Януари, 2017 B16A2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civicgonemad 60 #3 Отговорено 19 Януари, 2017 Зависи колко пари ти се инвестират. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #4 Отговорено 20 Януари, 2017 B18C4/ B16A2/ D16Z6/ D16Y8/ D15B7 и т.н. Тези се слагат най-лесно в купето и стават. Наредил съм ги горе-долу по стоков потенциал за мощност на ниско налягане без отваряне, а само с добавяне на външните неща, турбо, кулер, и т.н. Иначе K24, K20, H и F серии също стават, но се слагат малко по-трудно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alex gti 0 #5 Отговорено 20 Януари, 2017 Пълен сток D16A8: http://postimg.org/image/3txuiydb5/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
extrapwn 0 #6 Отговорено 20 Януари, 2017 Благодаря , парите не са ми толкова от значение, целта ми е да направя нещо добро над 350 коня и да издържа . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Assassin 28 #7 Отговорено 20 Януари, 2017 благодаря парите не са ми толкова от значение целта ми е да направим нещо добро над 350 коня и да издържа Ми така де... Всичките може да ги направиш над 350 коня... Ама ще е добре вече да се отваря двигателя и да хвърлиш всички части вътре, които може да се сетиш... И част от тези, за които не се сещаш.... И най-добре ще е някой професионалист да го направи... И последно - 10 бона не ти мърдат ! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове