Petrun4o 7 #1 Публикувано 14 Януари, 2017 Здравейте! Накупих си комплект диодни крушки за навсякъде, но на мигачите и стоповете ми прави някакъв проблем. Мигачите ми цъкат много бързо, все едно, че имам изгоряла крушка, а си светят. На стоповете, на таблото ми светят ръчната и крачната спирачки, все едно, че имам изгоряла крушка на стоповете. Като сложа халогенните крушки се оправя. Може ли да се направи нещо по този въпрос или просто с диодни крушки няма да работи колата? Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
maskata 0 #2 Отговорено 17 Януари, 2017 Може трябва да си сложиш товарни съпротивления. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Petrun4o 7 #3 Отговорено 17 Януари, 2017 (Редактирано) Разбрах. Видях такива резистори в интернет. А каква е идеята на този резистор? Ако товари системата колкото обикновенно крушка, то LED крушките са безсмислени. Редактирано 17 Януари, 2017 от Petrun4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #4 Отговорено 17 Януари, 2017 (Редактирано) Материали на английски: http://www.instructables.com/id/How-to-Install-Load-Resistors-for-LED-Turn-Signal-/ При търсене за "товарно съпротивление мигач" в Гугъл моментално излизат материали и на български, както обяви за точно такива съпротивления в OLX. Редактирано 17 Януари, 2017 от Veseliq Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Petrun4o 7 #5 Отговорено 17 Януари, 2017 Благодаря, намерих ги. Въпросът ми е: тези резистори товарят ли системата като халогенна крушка? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
narrwass 18 #6 Отговорено 8 Февруари, 2017 Общо взето да. Това е целта - да излъжат , че си с обикновена крушка..... Е пак са по-малко, като разход на енергия... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове