crown_bg 446 #41 Отговорено 20 Януари, 2017 Колега, ако си от София (според подписа ти, си), дай да се видим, да проверим мойта спрямо твойта и да преценим има ли проблем или главите ни са проблемни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marlo 0 #42 Отговорено 20 Януари, 2017 Колега, по принцип с удоволствие, но в момента съм не съм в България, както и колата. И понеже ми е малко трудно да комуникирам с майстори, в ауторизирания сервиз "малко " са надули цените, затова тук разпитвам . Грубо казано, колата я взех за 7000 лв., а двата тампона без работа ще ми излезнат към 1500 лв. Според мен не си струва да набивам такива пари в кола на 11 години. И ако проблема е в тях(което е най-вероятно от това, което разбрах от постовете до тук) , ще си поръчам от ебей и във времето ще ги сменя. 89 долара струваше комплекта. Рискът е оправдан . Иначе ще си я карам така, докато може и ще надувам музиката в колата, да не се чува много . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове