Jump to content
GreenDot

Дизелов Акорд след 2004

Recommended Posts

Имам идея в бъдеще да премина на Акорд Турър (след 2004) и се замислям за варианта с дизелов двигател (2.2 i-CTDi). Ревютата из нета създават доста впечатляваща и зарибяваща картина за този автомобил.Интересувам се някой тук имал ли е възможността да кара такъв Акорд (или пък седан варианта му).Aко е възможно нека да сподели впечатления/сравнения.Кой би успял кадърно да ремонтира такъв двигател тук в София?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам идея в бъдеще да премина на Акорд Турър (след 2004) и се замислям за варианта с дизелов двигател (2.2 i-CTDi). Ревютата из нета създават доста впечатляваща и зарибяваща картина за този автомобил.Интересувам се някой тук имал ли е възможността да кара такъв Акорд (или пък седан варианта му).Aко е възможно нека да сподели впечатления/сравнения.Кой би успял кадърно да ремонтира такъв двигател тук в София?

Ти базикаш ли се колега?20годишни двигатели още не са отваряни и джъткат,а ти искаш 2-годишни хонди с !!! ремонт?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Какво по-точно те интересува? Аз карам такава кола от почти 3 години и ...нямам забележки ( освен че гори много малко :huh: ). Относно ремонта - 3 години няма да се притесняваш - гаранцията е пълна.Не знам защо искаш комби, но мен лично не ми харесва този вариант ( 1,5 сек е по-бавна в ускорението-да за товарене е ама все пак е Хонда,отзад е меко казано грозна ..).

Редактирано от The_fastest

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз карам такава кола от почти 3 години и ...нямам забележки

Относно ремонта - 3 години няма да се притесняваш - гаранцията е пълна.

Предполагам, че е така - все пак си я купил чисто нова, което в моят случай едва ли ще е вярно.Какво ти се е наложило да сменяш по тази кола освен масла и филтри?Има ли нещо по колата, за което можеш да кажеш, че намираш видимо остаряло/захабено с времето поради употреба?Големи хвалби се пишат за този двигател, включително, че имал динамика, която при каране давала усещане почти като като от бензинов еквивалент в к.с. Звучи малко пресилено и затова, ако някой е пробвал двата варианта и може да направи сравнение и да го напише тук ще съм благодарен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...